Mielőtt folytatnám a korábbi tesztelést, egy kis kitérőt teszek, ami sokaknak hasznos lehet. Ma van ugyanis a Magyar Kultúra Napja. Ennek alkalmából körbenéztem, hol-milyen e-bookos akciókkal kedveznek Nekünk. A bejegyzést folyamatosan frissítem majd, tehát ha napközben meglátok valamit azonnal beleírom, ezért Nektek is érdemes lesz visszanézni. Ha találtok valamilyen akciót, jelezzétek hozzászólásban Ti is!

 A Magyar E-kultúra Napja Kindle Paperwhite

Txtr.hu

Az AdAstra ebookjaira kaphatunk 25% kedvezményt, ez 14 sci-fi művet jelent. Ulpius-ház akció itt is van, de nem teljes körű, csupán 4 ebookot kínálnak akciósan. A Hónap Könyve kiadó ebookjaira valamivel több, vagyis 30% kedvezményt adnak 42 ebookra.

Bookandwalk.hu

A legvonzóbb kedvezményeket egyelőre itt találhatjuk, mivel összesen közel 800 e-book akciós igen népszerű témákban. Az Ulpius-ház majd 200 e-bookjára kapunk 50% kedvezményt. Legnagyobb arányban a romantikus-erotikus kategória van, de érdemes szemezgetni férfiaknak is az izgalmas krimik között. Emellett az Adamo Books több mint 150 e-bookja 30% kedvezménnyel kapható. Ha valaki még így is sokallja az árakat (amit azért erősen kétlek), akkor a saját kiadású, összesen 450 klasszikus e-book (köztük Rejtő Jenő művei) között válogathatunk mindössze 99 Ft-ért.

DiBook

Az Ulpius-ház itt is akciózott, viszont csak 4 műre igaz a 399 Ft-os ár, ahogy az előző esetben is. Viszont a Publio kiadó több, mint 400 ebookja érhető el 30% kedvezménnyel, egészen január végéig.

E-könyv.hu

A szokásos Ulpius-akció itt is elérhető, de szintén csak 4 ebookra. Itt is találhatunk a Hónap Könyve kiadó akciót, szintén 42 e-bookra. Fejős Éva legújabb e-bookját most akciósan lehet megvásárolni az oldalon.

Multimédiapláza

Az oldalon nem találtam akciót, ez persze nem jelenti azt, hogy nincs. Viszont ha már keresni kell, az probléma. Ha valaki talál, bátran írja meg és frissítem ezt a részt.

iPubs

Rejtő Jenő ebookjai érhetők el 20% kedvezménnyel, viszont nem külön-külön, hanem egy csomagban, pendrive-on. Ez egyrészt nem kedvező azoknak, akik csak egy-egy írást szeretnének beszerezni, másrészt van ennél jóval vonzóbb ajánlat is. Bokor Pál siker-trilógiája viszont 50% kedvezménnyel érhető el, az akciós e-bookok száma meghaladja az 1400-at, viszont ahogy néztem változatos, inkább réteg témákról van szó.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy ekkora az akciózási kedv, mivel ezek azok a lépések, amikkel kicsit fel lehet rázni a hazai e-book piacot.