Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy e-book körkép-beharangozó

Az új esztendőt egy nagyszabású e-book piaci körképpel fogom kezdeni. Körülbelül 4-5 e-book céget fogok megvizsgálni és összehasonlítani bizonyos szempontok alapján. Az elkövetkező 5-6 cikket érdemes lesz tehát elolvasni mindenkinek, aki kicsit is érdeklődik az e-bookok iránt, illetve azoknak, akik nem tudják eldönteni hova is érdemes regisztrálni.

Remélem 2014-ben mégjobban fejlődik majd az iparág hazánkban, és mégnagyobb mértékben nő az e-bookok népszerűsége...Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel! E-book összehasonlítás

0 Tovább

Mit érdemes letölteni a Karácsonyi ajándékodra?

Nem kérdés: a legnépszerűbb ajándékok Karácsonykor a kütyük: táblagépek, okostelefonok, e-könyv olvasók, hogy csak néhányat említsek. Az alábbiakban összeszedtem néhány olyan ingyenes alkalmazást, amit elsőként érdemes telepíteni, akár már a fa alatt is!

A táblagépeket, okostelefonokat nemcsak netezésre, de számos más tevékenységre is lehet használni. Érdemes tehát túllépni az e-mail-internet kettős dominanciáján: játssz, hallgass zenét, nézz filmet vagy olvass egy jó e-könyvet! Nézzük milyen alkalmazásokat érdemes számításba venni!

Az élet egy játék!

A mobilos játékok fénykorát az Angry Birds hozta el, de hiba lenne leragadni a goromba madaraknál. Itt van például a Tyrant Unleashed, ahol Ancheront kell meghódítani némi stratégia segítségül hívásával. A Clash of Clans szintén alkalmas unalmas perceink élvezetes eltöltésére, ahol kitűnően ötvöződik a stratégia és akció jelleg. Építsd meg a faludat, képezd ki a katonáid és mérkőzz meg online más játékosokkal is!

Tyrant Unleashed Androidra

Tyrant Unleashed iOS-re

Clash of Clans Androidra

Clash of Clans iOS-re

 





Hallgass a füledre!

Zenerajongóknak a Spotify kötelező darab lesz, mivel saját lejátszási listákat hozhatsz létre bárhol, bármikor! Ha pedig új zenékre vagy kíváncsi, nézelődj mások listái között a kedvednek megfelelően!

Spotify Anroidra

Spotify iOS-re

 

Ne cipelj külön könyvet!

Ha már nálad van okostelefonod vagy táblagéped, mért cipelnél külön könyvet? Olvasd kedvenc e-könyved bárhol, bármikor néhány kattintással! Az eszközök közötti szinkronizálást, a jegyzetelést és kiemelést biztosan szeretni fogod! Plusz pont, hogy magyar nyelvű, egyszerű és gyors.

Book and Walk olvasó Androidra

Book and Walk olvasó iOS-re

Book and Walk Windows 8-ra

 


Hasznosítsd magad!

Ne felejts el letölteni néhány kommunikációs alkalmazást sem. A WhatsApp és a Skype jó megoldás a gyors és ingyenes kapcsolattartásra. Jól jöhet még továbbá egy zseblámpa, de ha az egészségedre is figyelmet szeretnél szentelni, arra is számos lehetőséged van.

0 Tovább

Az e-book világa

blogavatar

Minden az e-book-ról, egy helyen! Érdekességek, készülékek, tesztek, ajánlók, szakmai cikkek.

Utolsó kommentek