Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan ismerd meg önmagad?

Napjainkban egyre több boldogtalan, személyiségi problémákkal küzdő ember él, melyről leginkább a média tehet. Nagyon erős személyiséggel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni és elbátortalanítani. Nézzük, hogyan ismerhetjük meg önmagunkat néhány e-könyv segítségével!

Hogyan ismerd meg önmagad? Paul McKenna világhírű személyiségfejlesztő terapeuta, aki számos TV műsort és szemináriumot tart a személyiségfejlesztésről világszerte. Munkássága eredményeként rengeteg olyan embernek segített már, akik önértékelési problémáktól és önbizalomhiánytól szenvednek. Légy magabiztos!-A sikeres és boldog élet kulcsa című e-könyvében azokat a módszereket írja le, amelyek segítségével életed minden területén eljuthatsz a csúcsra. Le tudlak fogyasztani! című e-könyvét azoknak írta, akik talán a legjellemzőbb önbizalom csökkentő okkal, a túlsúllyal küzdenek. Szinte hihetetlen az a tény, hogy a könyvben leírt módszereket kipróbálók közül 70% sikerrel járt!

Carla Galli nevét sokaknak nem kell bemutatni, hiszen hazánkban ő az egyik legismertebb és legkeresettebb tanácsadó. A szerző célja, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat, amelyek segítenek változtatni bármin, amin szeretnénk. A Ki fizeti a révészt? című e-könyve igazi csemege az útkereső és érdeklődő olvasónak.

János Alex már több, mint 25 éve foglalkozik önismerettel, önfejlesztéssel és a pozitív gondolkodással. A Te gyógyulásod az emberiség gyógyulása e-könyvében arra próbál rávilágítani, hogy gondolatainkkal, szavainkkal és tetteinkkel teremtjük meg mindenkori valóságunkat. Az elméleti e-könyv mellé ráadásul egy gyakorlati kézikönyv is elérhető az azonnal kipróbálást elősegítvén.

Érdemes tehát elolvasni ezen e-könyvek bármelyikét is, hiszen már ezzel megtettük az első lépést a boldogsághoz vezető úton!

0 Tovább

Olvass a boldogságért!

A kínai származású Lisa Bu néhány hónapja tartott előadást arról, hogyan formálta át az olvasás az életét. Miután tinédzserként rájött arra, hogy nem válhat valóra az álma (opera énekes akart lenni), úgy döntött olvasni kezd, és a könyvekben talál menedéket. Lássuk mi az, amit megtanult belőlük…

Az első könyvek között szerepelt a Szent Biblia, amely – elmondása alapján – érdekes, de idegen volt számára. Mégis megtanulta belőle a szülők iránti tisztelet fontosságát, melynek köszönhetően a közte és a szülei közötti kapcsolat újra elmélyült. Ezen kívül az olvasás egy olyan általános és globális világképet adott számára, ami teljesen megváltoztatta korábbi nézeteit. Rövid időn belül Lisa egy meglehetősen szokatlan olvasási módszerre tért át: párhuzamosan, összehasonlítás szerűen olvasott azonos korokról, személyekről vagy történetekről. De még ez sem volt elég neki, ugyanis többször is előfordult, hogy ugyanazt a könyvet több nyelven is elolvasta, melynek köszönhetően még közelebb került adott nyelv és ország kultúrájához és világképéhez.

A könyveknek köszönhetően Lisa többé nem érezte egyedül magát, megelevenedtek számára a múlt és jövő alakjai, és egy teljes, a világra nyitott személyiség lett a maga egyszerűségével és kedvességével.

A teljes videót itt tekintheted meg (angolul):

0 Tovább

Az e-book világa

blogavatar

Minden az e-book-ról, egy helyen! Érdekességek, készülékek, tesztek, ajánlók, szakmai cikkek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek