Napjainkban egyre több boldogtalan, személyiségi problémákkal küzdő ember él, melyről leginkább a média tehet. Nagyon erős személyiséggel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni és elbátortalanítani. Nézzük, hogyan ismerhetjük meg önmagunkat néhány e-könyv segítségével!

Hogyan ismerd meg önmagad? Paul McKenna világhírű személyiségfejlesztő terapeuta, aki számos TV műsort és szemináriumot tart a személyiségfejlesztésről világszerte. Munkássága eredményeként rengeteg olyan embernek segített már, akik önértékelési problémáktól és önbizalomhiánytól szenvednek. Légy magabiztos!-A sikeres és boldog élet kulcsa című e-könyvében azokat a módszereket írja le, amelyek segítségével életed minden területén eljuthatsz a csúcsra. Le tudlak fogyasztani! című e-könyvét azoknak írta, akik talán a legjellemzőbb önbizalom csökkentő okkal, a túlsúllyal küzdenek. Szinte hihetetlen az a tény, hogy a könyvben leírt módszereket kipróbálók közül 70% sikerrel járt!

Carla Galli nevét sokaknak nem kell bemutatni, hiszen hazánkban ő az egyik legismertebb és legkeresettebb tanácsadó. A szerző célja, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat, amelyek segítenek változtatni bármin, amin szeretnénk. A Ki fizeti a révészt? című e-könyve igazi csemege az útkereső és érdeklődő olvasónak.

János Alex már több, mint 25 éve foglalkozik önismerettel, önfejlesztéssel és a pozitív gondolkodással. A Te gyógyulásod az emberiség gyógyulása e-könyvében arra próbál rávilágítani, hogy gondolatainkkal, szavainkkal és tetteinkkel teremtjük meg mindenkori valóságunkat. Az elméleti e-könyv mellé ráadásul egy gyakorlati kézikönyv is elérhető az azonnal kipróbálást elősegítvén.

Érdemes tehát elolvasni ezen e-könyvek bármelyikét is, hiszen már ezzel megtettük az első lépést a boldogsághoz vezető úton!