Vajon milyen kihívásokkal kell megküzdenie egy Nőnek a sikerhez vezető úton? Egy nemrég megjelent hiánypótló írásból ez is kiderül.

NŐ! a profit, azaz egy Nő is lehet sikeres!Nemrég jelent meg a NŐ! a profit című írás, amely elsőként kívánja bemutatni és gyakorlattá tenni az Emberi Erőforrás Menedzsmentet. Az e-könyv nem csak nőknek szól, hanem vezetőknek, HR szakembereknek, férfiaknak és mindazoknak, akik örömet akarnak találni munkájukban és egyensúlyt az életükben. 3 izgalmas részből áll: a könyv első része a téma megalapozása után, az “Út a csúcsra” címmel, a nők egyéni küzdelmeivel, annak eszközeivel, módszereivel foglalkozik. A második rész a vállalatok feladatait, a fejlesztés útjait, korszerű megoldásait mutatja be. A harmadik rész a munka és magánélet összehangolásához, az egyensúlykereséshez kíván gyakorlati útmutatót adni. Végezetül kilenc interjú következik, sikeres nőkkel és férfiakkal, akik az életükben, munkájukban, a vezetői gyakorlatukban igyekeztek, igyekeznek megvalósítani a Női Erőforrás Menedzsment elveit és gyakorlatát, a vállalat, a közösség és a maguk javára. Az e-könyvet két hétig (december 24-ig) kizárólag itt szerezheted meg, ráadásul most kedvezményt is kapsz hozzá!

Interjúalanyok:

Lojalitást nem lehet pénzen venni – Ladányiné Laczai Csilla, az evopro-csoport HR-vezetője

Hab a tortán – Tatár-Kiss Klára, a TESCO Hungary országos személyzeti igazgatója

Nem kell ahhoz nőnek lenni, hogy gondunk legyen az anyukákra – Faragó Andor, a British Telecom BT Global Services európai szolgáltató központjának ügyvezetője

Ne azért veregessenek vállon, mert nő vagyok – Sándorné Dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Főiskola rektora

A mérleg nyelve – Nevelős Orsolya Stefanie, a Siemens Zrt. kommunikációs igazgatója

A részmunkaidős lehetőség szárnyakat ad nekem – Márta Bettina, Arkon Zrt. Humán szakértő

Reggel örömmel jönnek dolgozni, este nyugodtan mennek haza – Kovács Rajmund, polgármester, Budapest XVI. kerület

Ami késik, nem múlik – Fejérdy Zsófia, PromoBox ügyvezető-tulajdonos