Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tippek Nőknek: hogyan ússzuk meg a foci VB-t?

A foci VB általában a legtöbb nő rémálma: ilyenkor minimum 2, de akár 6-7 órára is elveszíthetjük hőn szeretett kedvesüket a sör+meccs+barátok bűvös háromszögének köszönhetően. Lássuk, hogyan lehet átvészelni ezt a (talán nem is olyan) kellemetlen időszakot!

ebook foci vb

1. tipp: Szánj időt végre magadra!

Nem csak a foci VB, de a nyár is megérkezett, így duplán érdemes a szépségápolás minden formáját bevetned, vagy kipróbálnod! Legyen az egy kényeztető arcpakolás, vagy hosszú relaxációs fürdő, biztosan nem fogsz csalódni!

2. tipp: Olvass!

Olvasni remek, főleg akkor, ha új formában teszed! Kapd elő kedvenc kütyüd, és válassz magadnak egy igazi Nőknek szóló ebook-ot! Még csak a legközelebbi könyvesbolthoz sem kell elmenned, a sorban állásról nem is beszélve!

3. tipp: Légy kreatív!

Eljött az idő, hogy végre hasznosítsd a benned szunnyadó kreativitást! Csinálhatsz létrából könyvespolcot, vagy vágódeszkából táblagépet, a lehetőségek tárháza végtelen! Ráadásul, ha jól sikerül, elkérheted az árát a párodtól, mint a legújabb szerzemény ami akciós volt! ;)

4. tipp: Kezdj bele egy új sorozatba!

Ha nincs több TV a lakásban, marad a számítógép, tablet vagy laptop. A lényeg, hogy hogy ne a sípszót kelljen hallani, vagy a köpködő pasikat bámulni (bár Ronaldo esetében még ezt is elnézzük)…

5. tipp: Mozdulj ki otthonról!

Használd ki, hogy otthon marad a ház ura, és látogass el egy színházba vagy múzeumba akár egyedül, vagy barátnőiddel. Biztosan találtok olyan programot, ahova a pároddal még hosszas kérlelés után sem jutnál el.

Legjobb, ha minden tippet megfogadsz és meglátod, hogy alig várod majd a következő foci VB-t!

 

 

 

 

0 Tovább

Az 5 legjobb e-book olvasó

E-book olvasót szeretnél venni, de nem tudod, hogy melyiket válaszd? Igaz nincs könnyű dolgod, hisz szélesebb kínálatból választhatsz, mint valaha! Megpróbálok kicsit segíteni Neked…

1. Amazon Kindle Paperwhite (2013) - Egyszerűen a legjobb

Az Amazon tavaly piacra dobott olvasója gyorsabb, még érzékenyebb kijelzővel és még jobb kijelző minőséggel rendelkezik elődeinél, megverve ezzel a többi készüléket.Legolcsóbb hazai ára: 41.900 Ft.

2. Barnes & Noble Nook GlowLight - A legnagyobb kihívó

A Kindle Paperwhite legnagyobb kihívója. Kijelzője közelít a Paperwhite-éhoz, de azért elmarad tőle, kapunk viszont 4 GB memóriát az olvasóba, köré pedig gumi keretet a védelem érdekében. Hátránya, hogy hazánkban sajnos nem érhető el egyenlőre. Legolcsóbb külföldi ára: 119 dollár.

3. Barnes & Noble Nook Simple Touch - Kitűnő érintő képernyős e-ink kijelző

Jó kontrasztú, érzékeny érintőképernyővel rendelkező e-ink-es olvasó beépített wifi-vel (igaz ez a külföldi áruházhoz vezet), bővíthető memóriával és hosszú akkumulátor élettartammal. Legolcsóbb hazai ára: 29.450 Ft.

4. Amazon Kindle (2012) - Ár-érték arányban a legjobb

Ultra kényelmes, e-ink kijelzős készülék beépített wifi-vel. Rendelkezik az e-book olvasók minden előnyével. Igaz, nem egy mai darab, de még mindig megállja a helyét a versenyben! Legolcsóbb hazai ára: 27.999 Ft.

5. Kobo Glo - Kitűnő megoldás epub formátumra

Egy kitűnő alternatívája a Kindle-nek, főleg azok számára, akik epub kiterjesztésű ebookokat akarnak/tudnak csak olvasni. Könnyűsége mellett nagy felbontású érintőképernyővel rendelkezik, mely természetesen az e-ink technológiát támogatja.Legolcsóbb hazai ára: 39.290 Ft.

(A lista a külföldi cnet internetes oldal listája alapján készült, a legolcsóbb hazai árakat pedig az árukereső 2014.05.21-i árai alapján írtam.)


3 Tovább

Olvass a környezetedért!

Május 5. a környezetvédelmi világnapról híres, melyet már több, mint 40 éve tartanak világszerte. Talán nem is gondolnád, hogy néhány aprósággal milyen sokat tehetsz Te is a környezetedért!

A környezetvédelmi világnap ötlete Stockholmból indult útjára 1972-ben, főbb célkitűzései az energiatakarékosság, a megújuló természeti források hasznosítása, a hulladékképződés csökkentése és a környezetszennyezés megelőzése.

Az alábbi infografikából kiderül, hogy 1 átlagos papír könyv előállításához hány pohár víz kell, és mennyit spórolhatnánk azzal, ha e-könyvet olvasnánk…Megdöbbentő, ugye?

Környezetvédelmi világnap ebook

0 Tovább

Hogyan ismerd meg önmagad?

Napjainkban egyre több boldogtalan, személyiségi problémákkal küzdő ember él, melyről leginkább a média tehet. Nagyon erős személyiséggel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni és elbátortalanítani. Nézzük, hogyan ismerhetjük meg önmagunkat néhány e-könyv segítségével!

Hogyan ismerd meg önmagad? Paul McKenna világhírű személyiségfejlesztő terapeuta, aki számos TV műsort és szemináriumot tart a személyiségfejlesztésről világszerte. Munkássága eredményeként rengeteg olyan embernek segített már, akik önértékelési problémáktól és önbizalomhiánytól szenvednek. Légy magabiztos!-A sikeres és boldog élet kulcsa című e-könyvében azokat a módszereket írja le, amelyek segítségével életed minden területén eljuthatsz a csúcsra. Le tudlak fogyasztani! című e-könyvét azoknak írta, akik talán a legjellemzőbb önbizalom csökkentő okkal, a túlsúllyal küzdenek. Szinte hihetetlen az a tény, hogy a könyvben leírt módszereket kipróbálók közül 70% sikerrel járt!

Carla Galli nevét sokaknak nem kell bemutatni, hiszen hazánkban ő az egyik legismertebb és legkeresettebb tanácsadó. A szerző célja, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat, amelyek segítenek változtatni bármin, amin szeretnénk. A Ki fizeti a révészt? című e-könyve igazi csemege az útkereső és érdeklődő olvasónak.

János Alex már több, mint 25 éve foglalkozik önismerettel, önfejlesztéssel és a pozitív gondolkodással. A Te gyógyulásod az emberiség gyógyulása e-könyvében arra próbál rávilágítani, hogy gondolatainkkal, szavainkkal és tetteinkkel teremtjük meg mindenkori valóságunkat. Az elméleti e-könyv mellé ráadásul egy gyakorlati kézikönyv is elérhető az azonnal kipróbálást elősegítvén.

Érdemes tehát elolvasni ezen e-könyvek bármelyikét is, hiszen már ezzel megtettük az első lépést a boldogsághoz vezető úton!

0 Tovább

A Magyar E-kultúra Napja

Mielőtt folytatnám a korábbi tesztelést, egy kis kitérőt teszek, ami sokaknak hasznos lehet. Ma van ugyanis a Magyar Kultúra Napja. Ennek alkalmából körbenéztem, hol-milyen e-bookos akciókkal kedveznek Nekünk. A bejegyzést folyamatosan frissítem majd, tehát ha napközben meglátok valamit azonnal beleírom, ezért Nektek is érdemes lesz visszanézni. Ha találtok valamilyen akciót, jelezzétek hozzászólásban Ti is!

 A Magyar E-kultúra Napja Kindle Paperwhite

Txtr.hu

Az AdAstra ebookjaira kaphatunk 25% kedvezményt, ez 14 sci-fi művet jelent. Ulpius-ház akció itt is van, de nem teljes körű, csupán 4 ebookot kínálnak akciósan. A Hónap Könyve kiadó ebookjaira valamivel több, vagyis 30% kedvezményt adnak 42 ebookra.

Bookandwalk.hu

A legvonzóbb kedvezményeket egyelőre itt találhatjuk, mivel összesen közel 800 e-book akciós igen népszerű témákban. Az Ulpius-ház majd 200 e-bookjára kapunk 50% kedvezményt. Legnagyobb arányban a romantikus-erotikus kategória van, de érdemes szemezgetni férfiaknak is az izgalmas krimik között. Emellett az Adamo Books több mint 150 e-bookja 30% kedvezménnyel kapható. Ha valaki még így is sokallja az árakat (amit azért erősen kétlek), akkor a saját kiadású, összesen 450 klasszikus e-book (köztük Rejtő Jenő művei) között válogathatunk mindössze 99 Ft-ért.

DiBook

Az Ulpius-ház itt is akciózott, viszont csak 4 műre igaz a 399 Ft-os ár, ahogy az előző esetben is. Viszont a Publio kiadó több, mint 400 ebookja érhető el 30% kedvezménnyel, egészen január végéig.

E-könyv.hu

A szokásos Ulpius-akció itt is elérhető, de szintén csak 4 ebookra. Itt is találhatunk a Hónap Könyve kiadó akciót, szintén 42 e-bookra. Fejős Éva legújabb e-bookját most akciósan lehet megvásárolni az oldalon.

Multimédiapláza

Az oldalon nem találtam akciót, ez persze nem jelenti azt, hogy nincs. Viszont ha már keresni kell, az probléma. Ha valaki talál, bátran írja meg és frissítem ezt a részt.

iPubs

Rejtő Jenő ebookjai érhetők el 20% kedvezménnyel, viszont nem külön-külön, hanem egy csomagban, pendrive-on. Ez egyrészt nem kedvező azoknak, akik csak egy-egy írást szeretnének beszerezni, másrészt van ennél jóval vonzóbb ajánlat is. Bokor Pál siker-trilógiája viszont 50% kedvezménnyel érhető el, az akciós e-bookok száma meghaladja az 1400-at, viszont ahogy néztem változatos, inkább réteg témákról van szó.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy ekkora az akciózási kedv, mivel ezek azok a lépések, amikkel kicsit fel lehet rázni a hazai e-book piacot. 

 

 

0 Tovább

Az e-book világa

blogavatar

Minden az e-book-ról, egy helyen! Érdekességek, készülékek, tesztek, ajánlók, szakmai cikkek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek